de omgeving

Roermond en Midden-Limburg

Vakantieboerderij Cornelishof ligt aan het grensoverschrijdende natuurgebied ‘Schwalm-Nette’ met daarbinnen Nationaal Park De Meinweg. Het gebied in Nederland en Duitsland telt diverse routestructuren voor fietsers, wandelaars of ruiters.
De wisselwerking tussen natuur en cultuur wordt versterkt door gezellige dorpjes en de grotere – deels historische – kernen. Roermond staat bekend als dé koopstad van Limburg, met het Designer Oulet Center, de historische binnenstad en kooplocaties als het Retailpark en de Huis en Tuin boulevard. De binnenstad telt vele horecagelegenheden waar u heerlijk kunt lunchen of dineren.
In uw vakantiewoning vindt u een mandje met folders over de activiteiten in de buurt. En natuurlijk kunt u ons altijd om tips vragen, wij denken graag met u mee!

Waterpret

In de directe omgeving van vakantieboerderij Cornelishof liggen de Maasplassen, die bekend staan om de talloze recreatieve mogelijkheden, zoals surfen, zeilen en zwemmen. Ook bevindt zich in Roermond een verwarmd binnen- en buitenzwembad.

Een dagje uit

Voor een dagje uit zijn er talloze bestemmingen te vinden om uw vakantie in Roermond een extra dimensie te geven, op maximaal een uur rijden vanaf vakantieboerderij Cornelishof. Zo bevindt de prachtige provinciehoofdstad Maastricht zich op slechts veertig minuten afstand. Ook de Duitse steden Aken, Keulen en Düsseldorf zijn goed te bereiken, dankzij de ligging vanvakantieboerderij Cornelishof op korte afstand van de snelweg.

Wilt u een dag plezier beleven in een pret- of dierenpark? Ook dat ligt in de buurt van vakantieboerderij Cornelishof. Denk aan het overdekte pretpark Toverland (Sevenum, Noord-Limburg), leuk voor groot en klein; de dierentuin GaiaPark in Landgraaf; de indoor skibaan Snow World (ook in Landgraaf) of het spectaculaire Phantasialand in Duitsland (ongeveer een uur rijden). Ook voor een kleiner budget zijn leuke activiteiten te bedenken, zoals Irrland, een maïslabyrint waar u voor weinig geld heel veel lol kunt beleven met het hele gezin!