de woningen

De historische schuur van carréboerderij Cornelishof is omgetoverd tot vakantieverblijf en groepsaccommodatie. De vijf ruime vakantiewoningen zijn Рmet oog voor de monumentale omgeving Рvan alle gemakken voorzien voor een vakantie in Limburg waarvan u zult genieten.

Door moderne technieken te combineren met het goede van toen, zijn de vakantiewoningen uiterst comfortabel én sfeervol. Elke vakantiewoning biedt een royale en ideale accommodatie voor gezinnen maar doet tevens dienst als groepsaccommodatie voor gezelschappen, tot maximaal twaalf personen. Ook grotere gezelschappen kunnen bij ons terecht voor een groepsvakantie; het is namelijk mogelijk twee of meer vakantiewoningen te combineren.

Aangepaste vakanties

Bij het ontwerp van de vakantiewoningen is rekening gehouden met gebruik door alle doelgroepen – van jonge kinderen tot mensen met een beperking. Daarom zijn de woningen op de begane grond voorzien van een aangepaste slaap- en badkamer. De bedden zijn bovendien uitgerust met een extra degelijke spiraal en een goed matras. Hierdoor is vakantieboerderij Cornelishof uitstekende geschikt voor mindervaliden vakanties en gehandicapten vakanties. Ook zijn er mogelijkheden voor hulp bij lichamelijke verzorging zoals u die thuis gewend bent. Wenst u hier gebruik van te maken, geef dit dan aan ons door bij het reserveren van uw (groeps)vakantie.

Indeling

De riante woonkamer en compleet ingerichte keuken kijken uit over het terras en het terrein van de vakantieboerderij in het Limburgse land. Ook vindt u op de begane grond een aangepaste slaap- en badkamer. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers, een badkamer en een apart – derde – toilet. Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar zich de vijfde slaapkamer bevindt.